Csúcsforgalomban ugrott az autók közé egy migráns

 

London központjában, a csúcsforgalomban döntött úgy egy lengyel kamionban bujkáló migráns, hogy más közlekedési eszköz után néz. A férfi késsel szétvágta a vásznat, és a járókelők szeme láttára megindult az ismeretlen felé.

Sokkoló pillanatokat rögzítettek London központjában: egy piros lámpát kapó fehér kamion vászonját egy kés kezdte el belülről felhasítani, megjelent egy láb, utána a egy második, végül egy kopasz férfi bújt ki a teherautóról, és gyorsan leugrott.

A szemtanúk állítása szerint bevándorló lehetett, hiszen “ki rejtőzik napközben egy kamion rakterében?” – tették fel sokan a kérdést. A férfi egy falapokat szállító lengyel teherautó hátuljába lopózott be, és amikor érezte, hogy megáll a jármű, megpróbált minél hamarabb kiszabadulni, majd elszaladt a kétsávos úton.

A vezető nem vette észre, mi folyik hátul, így zavartalanul továbbhajtott. A bámészkodók angolul kiabálták neki, hogy egy pasas mászott ki a kamionjából, de a férfi valószínűleg nem tudott angolul, így nem figyelt rájuk. A szemtanúk alig hittek a szemüknek, többen ordítani kezdtek, azt hitték, hogy a férfi a kocsijukon keresztülmászva próbál majd elillanni – írta a Daily Mail.

A rendőrséget nem értesítették az áprilisi esetről.

Riadókészültségben a lakosság

A felvétel egy nappal azután készült, hogy a 43 éves örmény karatemester, Hayek Madoyan sikeresen hárította a brit kormány újabb deportálási próbálkozásait. A férfit 31 fegyveres rablás miatt körözték, és az sem nézték túl jó szemmel, hogy több mint 220 ezer fontot, azaz 80 millió forintnak megfelelő összeget küldött haza otthon élő családjának.

Háromszor is kiutasíthatták volna, de a magát titkos ügynöknek mondó férfi valahogy mindig kibújt a hatóságok kezei közül.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »