Csoportosan raboltak Bagaméren

Csoportosan raboltak Bagaméren

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrse fegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy nyíracsádi, egy eperjeskei és egy bagaméri lakossal szemben.

Hírdetés

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. október 1-jén, délután közösen megjelentek Bagamérban egy élelmiszer boltnál. A 35 éves férfi a 14 éves fiúval bement az üzletbe, míg 12 éves társuk a bolt előtt várakozott. A legidősebb férfi magához vett két üveg pálinkát, majd elővett egy kést és a kassza tartalmát követelte az eladótól. A sértett átadott közel 35 ezer forint készpénzt, amely után az elkövetők elfutottak. A bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt.

A bejelentést után a rendőrök azonnal a helyszínre mentek és rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőket. Előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták őket, amely során mindhárman beismerő vallomást tettek.

A nyomozók a 35 éves férfit és 14 éves fiút bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, gyermekkorú társuk szabadlábon védekezik. A legidősebb gyanúsítottnak kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »