Csontsoványra fogyott kislány holttestére bukkantak

Egy három és fél kilós kislány holttestére bukkantak a mentők egy gyöngyösi házban csütörtökön.

Az Országos Mentőszolgálat megyei szóvivője a Heol.hu-nak elmondta, a mentősöket a szülők értesítették csütörtök délután három óra körül, hogy kislányuk meghalt. Csathó Mónika közölte, a mentősök a vélhetően a reggeli órákban elhunyt gyermeket rendezett körülmények között találták, külsérelmi nyomok nem voltak a testen, melynek súlya három, három és fél kilogramm volt. A rendőrséget a mentők hívták ki a Velvet szerint.

A Heol.hu megkeresésére a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, az elsődleges helyszíni intézkedéseket megtették, és szakértők bevonásával vizsgálják az eset körülményeit. Egyelőre senki ellen nem indult eljárás.

A szomszédok az Agria Tv-nek úgy nyilatkoztak, nem nagyon ismerik a családot, a kislányt is ritkán látták, főleg annak iskoláskorú testvérével találkoztak – olvasható a Heol.hu cikkében.

Ismert, csütörtökön tizenöt év börtönbüntetésre ítélte a Székesfehérvári Törvényszék első fokon a 2013-ban halálra éheztetett, másfél éves agárdi kisfiú anyját, apját és nagyszüleit. A mostani, gyöngyösi esetben még nem tudni, hogy mi okozta a gyermek halálát, biztosat csak boncolás után lehet mondani. A Heol.hu Csathó Mónikára hivatkozva ugyanakkor azt írják, utoljára tavaly novemberben járt orvos a családnál, akkor a gyermek súlya hét kiló volt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »