Csobai Vera: “Karácsonyi” igehirdetés, avagy csak egyféleképpen lehet a változásra szavazni

Csobai Vera: “Karácsonyi” igehirdetés, avagy csak egyféleképpen lehet a változásra szavazni

Hát kérem szépen, ezen ismét ne tessenek csodálkozni. Karácsony már megint olyat mondott, amit már nemhogy senki sem ért, hanem már átlépte a józanság határát.

Ugyanis ez hagyta el ajkát:

“… A tavaszi választáson csak azok a szavazatok eredményezhetnek változást, amelyeket az MSZP-Párbeszéd által létrehozott nyitott szövetségre adnak le, minden más voks a jelenlegi kormánypártokat támogatja – mondta Karácsony Gergely, a két ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje szombaton, az MSZP budapesti választmányi ülésén.

A Párbeszéd társelnöke kifejtette: a választáson nemcsak azok támogatják a Fidesz-KDNP-t, akik rájuk szavaznak, hanem a távol maradók és azok is, akik olyan ellenzéki pártra szavaznak, amely egyelőre nem tudja, miként kell egyensúlyozni az ország és saját érdekei között.

Kiemelte, az MSZP-Párbeszéd szövetség továbbra is várja utóbbi pártok csatlakozását.

Karácsony Gergely szólt arról, hogy választási győzelmük esetén a szociális demokráciát célzó programot valósítanának meg, ebben legnagyobb ellenségüknek pedig a szegénységet, a nyomort és a korrupciót nevezte..”

(MTI)

Hírdetés

…………………………………….

Helyben vagyunk.

Tehát – ezek szerint – az MSZP-Párbeszéd szövetség ott tart, hogy nekik már minden mindegy, csak szövetségest találjanak maguknak, így az a párt is megfelelne, amelyik “nem tudja, miként kell egyensúlyozni az ország és saját érdekei között.”

Nem fontos, hogy identitással rendelkezzen, céljai legyenek, értsen is egy ország vezetéséhez, legyenek megfelelő szakemberei, csak egy a lényeg, csatlakozzon hozzájuk azzal a pár, velük szimpatizáló szavazóval.

Hogy azután hogyan is lesz? Az ugye most egyelőre egyáltalán nem fontos.  Nekik egészen biztosan nem, mert a hatalom megszerzésén kívül semmi más nem érdekli őket. Ezért küszködnek reggeltől estig, futkosnak fűhöz-fához, belföldön és külföldön egyaránt.  Mert ugye náluk élőben tapasztalható az az ismerős mondás: hogy EGYEDÜL NEM MEGY!!

Erről ott abban a magányos fülkében – április 8-án – nem szabad megfeledkezni!!!

The post Csobai Vera: “Karácsonyi” igehirdetés, avagy csak egyféleképpen lehet a változásra szavazni appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »