Csenger Tibor lett a Szövetség MKP-platformjának Lévai járási elnöke

Csenger Tibor lett a Szövetség MKP-platformjának Lévai járási elnöke

Tisztújítást tartott a Szövetség – MKP-platform Lévai járási szervezete Szalatnyán 2022. január 21-én. A közgyűlés a járási MKP-platform elnökévé Csenger Tibort, míg a párt járási elnökévé Köpöncei Pétert, Palást polgármesterét jelölte. 

„Arra kaptunk mandátumot, hogy összefésüljük és -hangoljuk járásunk politikáját a Szövetségen belül. Nem kis feladat, de hiszem azt, hogy eredményesen meg lehet csinálni.
Nyitra megyében sikerült nagy eredményeket elérni, aminek kulcsa járásunk karakteres összetartása volt. A pártok szövetségre lépésével ez a hatékonyság remélhetőleg fokozódik, így még nagyobb lendülettel, még nagyobb elszántsággal készülünk rá a megyei és önkormányzati választásokra” – írta közösségi oldalán Csenger Tibor.

Hírdetés

Csonka Ákos ugyanezen a gyűlésen jelentette be, hogy lemondott minden Szövetségben betöltött tisztségéről, és nem is vállal új megbízatást. „Az új formáció pedig egyelőre messze áll azoktól az értékektől, azoktól a politikai irányvonalaktól, amik az értékrendemet alkotják” – írta a Facebookon.

(Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »