CSATLAKOZZ TE IS! – Nyílt túrát hirdet a Betyársereg Motoros Klánja

CSATLAKOZZ TE IS! – Nyílt túrát hirdet a Betyársereg Motoros Klánja

Most TE is csatlakozhatsz a Betyársereg Motoros Klánjához. Legalábbis egy gurulás erejéig! Ha egy igazi hazafias csapattal szeretnél együtt motorozni, június 18-án ott a helyed első nyílt túránkon, amely Vecsésről indul a célállomás pedig Recsk lesz!

A túrához csatlakozhatnak motorral rendelkező hazafiak, szimpatizánsaink, barátaink! A túra kiindulási helye Vecsésen, a célállomás pedig Recsken lesz, ahol mindenkit egy finom étellel vendégelünk meg, majd egy kis kötetlen baráti beszélgetés után megtekintjük a recski haláltábort. Ezt követően szabadprogram, ismerkedés a résztvevőkkel, majd hazaindulás az érkezési útvonalon.

A Betyársereg Motoros Klánja mindenkit szeretettel vár!

RÉSZVÉTELI KÖVETELMÉNYEK:motorozz magabiztosan, a KRESZ szabályait betartvarendelkezz legalább 400 köbcentis üzembiztos motorralérvényes vezetői engedély, rendben lévő motor papírokCSATLAKOZÁSI PONTOK:10.00- 10.30: Indulás a vecsési OMV üzemanyag kútról11.45-12.00: Hatvan, MOL üzemanyag kút13.15: Érkezés Recskre

A RÉSZLETES TÚRATERV A KÖVETKEZŐ:

2016.06.18. Vecsés OMV kút Gyülekező 10:00 órakor! Indulás: 10:30-kor a VECSÉSI OMV kútról (Gyáli út 20-22), majd a 400-as főúton haladva 10km után a Gyömrőin tovább a 31-es főútvonal ahol ismét 10km-t megtéve Sülysápon keresztül Kókán, Zsámbok és Jászfényszarun áthaladva végig a 32-es főúton megérkezünk a következő csatlakozási ponthoz: Hatvan MOL benzinkút (körforgónál) Ez 63km-es távot jelent! Ide érkezés: 11:45! Indulás 12:00 a 3-mas főúton Horton keresztül Gyöngyösre, majd a 24-es főúton 35km után megérkezünk RECSKRE az Ifjúság úti Jobbikos parkba 13:15-kor. Ez további 54km! Megkérünk mindenkit, hogy indulás előtt ellenőrizze motorja műszaki állapotát és okmányait, illetve a személyes papírjait!

Jelentkezés a túrára a motorosklan@gmail.com email címre küldött levélben, amelyben írd le hány köbcentis motorral jönnél a túrára, a létszámot, tehát hozol-e magaddal utast, hol csatlakozol a túrához, és pár szóban leírhatod, hogy miért szeretnél velünk gurulni! :)

(Betyársereg)


Forrás:szentkoronaradio.com
Tovább a cikkre »