Családi gyilkosság Munkácson

A kárpátaljai Munkácson a családi vita hevében egy 63 éves férfi bottal megverte 43 éves vejét, aki az esetet követő napon a kórházban életét vesztette.

November 26-án a munkácsi rendőröket az orvosok értesítették arról, hogy egy 43 éves helyi férfit szállítottak a kórházba, aki agysérülést, valamint számos koponyatörést szenvedett. Az áldozat az intenzív osztályon életét vesztette – számol be a Zakarpatszkij Korrespondent.

Maga az áldozat korábban elítélt személy volt, aki gyakran italozott. A rendőrök megállapították, hogy november 25-én késő este az áldozat és a 63 éves apósa között veszekedés tört ki. A nyugdíjas férfit ittas veje amiatt hibáztatta, hogy a házban nem volt mit enni. A vita verekedéssé fajult, melynek során a fiatalabbik férfi fejszével támadt apósára. Az idősebb férfinak sikerült elvennie a fejszét, majd megparancsolta vejének, hogy menjen aludni. Mielőtt az áldozat nyugovóra tért, apósa még egy bottal többször fejen ütötte, ami később a férfi halálát okozta.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 121. cikkelye (halált okozó súlyos testi sértés) értelmében a hatóságok eljárást indítottak. A 63 éves férfit letartóztatták, az ügyben tart a vizsgálat – jelentette a kárpátaljai rendőrség sajtóosztálya.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›MunkácsCímkék: gyilkosság, kékfény, bűnügy, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »