Csak hírlapi kacsa a Jobbik mögötti oligarcha

A legerősebb ellenzéki párt közleményben reagált a Népszabadságban megjelent hétfői cikkre, melyben a baloldali sajtóorgánum összeboronálta a Jobbikot és Simicska Lajost, a Fideszt felépítő gazdasági háttérembert, milliárdos nagyvállalkozót, aki a nevezetes G-nap óta szemben áll Orbán Viktor miniszterelnökkel.
 

A Népszabadság cikke hírlapi kacsa, amelyet nem szabad komolyan venni – reagált a Jobbik a hétfőn megjelentekre.

A nemzeti párt figyelmeztet:

“oligarchák nem a Jobbik, hanem a Fidesz mögé álltak be, és számuk folyamatosan gyarapodik (Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Tiborcz István, Csányi Sándor, Andy Vajna, Habony Árpád, stb.), akik a kormánypárt korrupt politikusainak köszönhetően azóta is büntetlenül csapolhatják a közpénzeket a tisztességes magyar vállalkozások és a valódi verseny kárára”.

A Fidesz tele van korrupciós ügyekkel, de 2018-ban őket és az oligarcháikat is eléri az elszámoltatás – fogalmaznak a közleményükben.

A Ripost már fizetett

Nem árt felidézni, hogy a napokban a Habony-művek legócskább propaganda lapja vesztett pert a Jobbik ellen, ugyanis a Ripost ezúttal azt a hazugságát nem tudta bizonyítani, hogy a Jobbik szövetséget kötött volna Simicska Lajossal.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »