Connor Ronan nem tér vissza Dunaszerdahelyre, a Blackpoolhoz igazolt

Connor Ronan nem tér vissza Dunaszerdahelyre, a Blackpoolhoz igazolt

Az elmúlt egy évet a DAC-nál kölcsönben töltő ír középpályás, Connor Ronan nem tér vissza Dunaszerdahelyre, miután az angol harmadosztályban folytatja pályafutását.

Az angol Premier Leauge-ben szereplő Wolves hivatalosan is megerősítette ír középpályásuk Connor Ronan kölcsönadását a harmadosztályban szereplő Blackpool csapatának. 

Ronan közel egyéves vendégjátéka december 31-én járt le Dunaszerdahelyen, a sárga-kékek vezetősége hiába próbált meg mindent, a Wolves a Blackpoolnak adta kölcsön a 21 esztendős ír középpályást.

Hírdetés

Ronan dunaszerdahelyi vendégjátéka sikeresnek mondható, hiszen Peter Hyballa csapatában kiemelt szerepet kapott. Összesen 33 mérkőzésen jutott szóhoz, és ezalatt két gólt és hat gólpasszt jegyzett. Az őszi idény során 14 bajnokin lépett pályára és négy gólpasszal a DAC házi gólpasszkirálya volt.

A két dunaszerdahelyi gólja igazán emlékezetesre sikeredett, hiszen a Zsolna ellen győztes gólt szerzett, míg az Európa-ligában a krakkói visszavágón Ronan szerezte a hosszabbítást jelentő találatot.

Összeségében Kalmárral karöltve biztos pontja volt a DAC középpályás sorának, remek meglátásai a pályán, komoly erőssége volt a csapatnak. Igaz egy-két sérülés is nehezítette dunaszerdahelyi vendégjátékát, Hyballa kezei alatt azonban komoly fejlődésen ment keresztül.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »