Cikkünk frissül: Áder János

Cikkünk frissül: Áder János

A köztársasági elnök húsvét előtt, a koronavírus-járvány idején először szól az ország lakosságához. Élőben az InfoRádióban és az Infostarton.

A köztársasági elnök húsvét előtt, nagypénteken szólt Magyarország polgáraihoz.

“Teréz anya mindenkit cselekvésre hívott, váratlan helyzetben különösen is” – mutatott rá Áder János.

Mint megjegyezte, senki sem gondolta, hogy ilyen húsvétunk lesz, ilyen tavaszunk, fejlődés helyett visszaesés.

Hírdetés

“Már most vannak közöttünk sokan, akik gyászolnak. Sokaknak került veszélybe munkája, megélhetése, ez sokunkat elkeseredetté tesz” – fogalmazott.

Ez a húsvét most nem a családról szól, de a háláról és a köszönetről igen, ezért megköszönte a maszkvarróknak, a magányosokat támogatóknak, a rászorulókat megsegítőknek, az orvosoknak, az ápolóknak, a nekik szállást adóknak, a konténerkórházat építőinek, az iskolák tovább működtetőinek, az online istentiszteleteket közvetítőknek, imádkozóknak, üzemeiket közcélú termelésre átállítóknak, mindazoknak, akik félelmetesen közel kerülnek a veszélyhez, és irgalmasan közel hajolnak a szenvedőknek.

“A boltosoknak, a szállítóknak, a nap 24 órájában juttatnak célba árut, embert. Köszönet a tanároknak, akik irgalmatlan munkával alkalmazkodnak a nehézségeknek. A katonáknak. Mindenkinek, aki felelősséggel végzi munkáját ebben az embert próbáló időben” – ecsetelte.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »