Cigány pár rabolt Budapesten

Cigány pár rabolt Budapesten

Cigány pár rabolt Budapesten

Egy férfi és egy nő rabolt ki egy középkorú asszonyt, Budapesten, a Liszt Ferenc téren. A rendőrök elfogták őket.

Hírdetés

A nyomozás adatai szerint 2019. május 29-én, hajnali 3 órakor egy nő és egy férfi megtámadott egy padon ülő nőt Budapest VI. kerületében. A páros minden előzetes szóváltás nélkül egy üveggel fejbe verte a 39 éves nőt, majd a kabátjánál fogva lerántották a földre, és többször megütötték, közben pénzt követeltek tőle. Mivel a sértett nem adott nekik pénzt, átkutatták a zsebeit, és elvették a telefonját.

A rendőrséget egy járókelő értesítette.

A BRFK VI. kerületi nyomozói néhány órán belül azonosították a két feltételezett elkövetőt; a 20 éves R. Józsefet és a 31 éves A. Andreát, akiket egy Hegedű utcai lakásban fogtak el. Kiderült, hogy a férfi és a nő nemcsak együtt rabolt, de együtt is élnek.

A kutatás során a hálószobában a párna alatt a rendőrök megtalálták a mobiltelefont, amit lefoglaltak, és visszaadtak a tulajdonosának.

A nyomozók R. Józsefet és A. Andreát előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket, és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »