Chris Cornell felesége a gyógyszereket okolja férje öngyilkosságáért

Chris Cornell felesége a gyógyszereket okolja férje öngyilkosságáért

Vicky Cornell a Soundgarden énekesének özvegye péntek reggel adott ki egy közleményt, amiben tisztázni szeretné a tragikus hirtelenséggel elhunyt férje halálát – írja a Rolling Stone internetes kiadása. 

Mint ismeretes, a páratlan hangú énekes detroiti koncertje után akasztotta fel magát szállodai szobájában csütörtök hajnalban. Csupán 52 éves volt.

„Chris halála egy olyan veszteség, amire nincsenek szavak. Olyan űrt hagyott a szívemben, ami sosem fog újra betelni. Csak ismételni tudom, amit mindenki, aki ismerte, mondott róla: Chris odaadó apuka és férj volt. A legjobb barátom. A világa elsősorban a családja körül forgott, szorosan utána jött a zene. Anyák napjára hazarepült, hogy velünk tölthessen egy kis időt. Szerdán utazott tovább, a show napján, de előtte megbeszéltük, hogy nemsokára nyaralni megyünk és sok minden mást is.”

Ennek ellenére, a Soundgarden koncertje után Vicky-nek feltűnt, hogy férje furcsán viselkedik, megváltozott a hangja amikor telefonon beszéltek.

„Miután beszéltünk, feltűnt, hogy zavaros volt a beszéde, más volt. Amikor azt mondta, hogy bevett egy vagy két extra szorongás elleni gyógyszert, szóltam a biztonságiaknak, hogy nézzenek rá a szobájában.”

„Ami történt, az felfoghatatlan és megmagyarázhatatlan, és remélem, hogy a boncolás több információval szolgál majd. Tudom, hogy szerette a gyermekeinket és sose bántotta volna őket azzal, hogy szándékosan kioltja a saját életét.”

http://mno.hu/

A Cornell család szerint a gyógyszer miatt változhatott meg a férfi hangulata és felzaklatta őt. Az Atival egyfajta pszichoaktív gyógyszer, amit leszokásban lévő függőknek írnak fel. Mellékhatásai között szerepel a paranoia vagy öngyilkossági gondolatok kialakulása.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »