Čaputová élesen kiosztotta a lányán gúnyolódó képviselőt

Čaputová élesen kiosztotta a lányán gúnyolódó képviselőt

A politika mélypontja, ha a gyermekeit felhasználva támadnak egy politikust. Ezt Zuzana Čaputová államfő jelentette ki, miután Tomáš Taraba független parlamenti képviselő megosztott a közösségi hálón egy fotót a modellkedő lányáról.

“Taraba képviselő soha nem érdeklődött volna a lányom iránt, ha ennek az egésznek nem lenne köze a tisztségemhez. Életem során nem egyszer szembe kell néznem az emberi gonoszsággal és ostobasággal, de a gyerekeimet hagyják ki ebből” – üzente az államfő.

Hírdetés

 

A rendőrség az ügyre reagálva felhívta a figyelmet az online térben történő zaklatás veszélyeire. “Egy magas rangú személy úgy döntött, hogy egy fiatalkorú lányt, aki még a 18. életévét sem töltötte be, nyilvános lincselésnek tesz ki. Teljesen mindegy, kinek a lányáról van szó. Szégyentelenül támadnak egy gyereket csupán a kinézete miatt” – foglalt állást a rendőrség, figyelmeztetve: ez az eset az iskolapéldája annak, hogy az interneten tanúsított érzéketlen magatartás a bántalmazás olyan szintjét ütheti meg, amely a legnagyobb emberi tragédiához vezethet.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »