Cápa, medve és egy kígyó is rátámadt egy húszéves fiúra

Alig négy év leforgása alatt egy amerikai fiatal, három igen veszélyes állat támadását élte túl. A nem mindennapi története bejárta a világsajtót. A coloradói fiatalember Dylan McWilliams Hawaii-n támadta meg egy cápa, de csörgőkígyóval és medvével is akadt már gondja – írja a Sky News.

Épp szörfözött múlt csütörtökön, mikor egy közel két méter hosszú tigriscápa harapta meg a lábát. A férfi, aki egyébként túlélő gyakorlatokat oktat, még el tudott úszni a 30 méterre lévő partra, ahol az egyik szemtanú hívta a mentőket. Mindössze hét öltéssel kellett összevarrni a lábát. Tavaly kilenc kapocs került a fejbőrébe, miután egy fekete medve rátámadt egy coloradói nyári táborban. Dylan éppen kint aludt a szabadban, amikor az állat harapdálni kezdte a fejét. Úgy védekezett, hogy megütötte a medvét, és megnyomta a szemét is, a medve erre elengedte.

Hírdetés

Azt hiszem csak rossz helyen voltam, rossz időben – mondta Dylan az esetről. Pár évvel korábban egy csörgőkígyóval gyűlt meg a baja egy utahi túraút során. Az egyik hawaii-i újságnak azt nyilatkozta, hogy a marás nem volt súlyos, csak pár napig volt beteg.

Dylan hozzátette, hogy szülei boldogak, hogy még mindig életben van.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »