Cáfolják a meglőtt újvidéki lány halálhírét

Cáfolják a meglőtt újvidéki lány halálhírét

Az orvosok tovább harcolnak Teodora Kaćanski (30) újvidéki lány életéért, akit szombaton sebesített meg lőfegyverből egy még mindig ismeretlen merénylő, írják egyes médiumok egyben cáfolva a korábbi híreket, amelyek szerint a lány belehalt sebeibe. A vajdasági Klinikai Központban megerősítették, hogy a lány állapota változatlanul igen súlyos, életveszélyes.

Večernje novosti is úgy tudja, hogy Teodora Kaćanski már nem él.

A belgrádi lap azt is tudni véli, hogy az álarcos elkövető a belgrádi rendszámtáblájú, Range Rover típusú gépkocsi vezetői ülését vette célba, a merénylet pillanatában viszont Teodora Kaćanski ült ott, ezért a feltételezések szerint a golyókat nem neki, hanem barátjának szánták.

Ezt a feltételezést támasztja alá az a tény is, hogy Teodora Kaćanski néhány pillanattal az öt lövés leadása előtt ült át a sofőr melletti ülésről a vezetői ülésbe úgy, hogy közben nem szállt ki a járműből. Teodora Kaćanski barátja csak annyira szállt ki a kocsiból, hogy elintézzen valamit az első emeleti lakásában, közben a lány át akart állni az autóval, ezért ült át a vezetői ülésbe, írja a Večernje novosti.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »