Burakovsky megnyerte a Coloradonak a meccset

Burakovsky megnyerte a Coloradonak a meccset

A Colorado Avalanche a svéd André Burakovsky mesterhármasával 3-2-re legyőzte a vendég Florida Pantherst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.

Az Ausztriában született Burakovsky első mesterhármasát lőtte a ligában, csapattársai közül Mikko Rantanen három gólpasszt adott, Darcy Kuemper pedig 29 lövést védett.

A Nashville az elsőéves Philip Tomasino találatával nyert a New York Rangers vendégeként. A Predators finn kapusa, Juuse Saros 32 védéssel zárt hibátlanul, a szezonban másodszor, karrierje során 16. alkalommal. A Nashville a térségben négy nap alatt mindhárom meccsét minimális különbséggel nyerte meg:

Hírdetés

csütörtökön az Islanderst (4-3), pénteken a New Jerseyt (3-2) múlta felül.

Az Anaheim is idegenben győzött: Troy Terrynek a 64. perc végén, büntetőből lőtt második találatával nyert St. Louisban. A Vegas fordulatos meccsen négyszer szerzett vezetést, majd Alex Pietrangelo utolsó perces, üres kapus találatával biztosította be 6-4-es győzelmét a Minnesotával szemben. A Golden Knights első sorában szereplő játékosok összesen tíz pontot tettek a közösbe.

A Vancouver Canucks sorozatban a negyedik győzelmét aratta, otthon múlta felül 2-1-re a Carolina Hurricanest.

A hét napja kinevezett vezetőedző, Bruce Boudreau a vancouveri klub történetében elsőként kezdett négy győztes meccsel.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »