Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja

Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja

Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja

A 40 éves férfi – közös italozás során – összevitatkozott apjával, akit egy kalapáccsal, több alkalommal fejbe ütött, majd a nyakát egy késsel elvágta. A gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését, a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Hírdetés

Ahogy arról korábban a Privatkopo.hu beszámolt, 2021. január 18-án, a késő esti órákban egy balatonszemesi lakos családi veszekedés során életét veszette.

http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&MN=Hirmix&AN=emberolesbszemes&LN=Hungarian

Az ügyben elrendelt nyomozás során kiderült, hogy az idős férfi otthonában tartózkodott, és egyik gyerekével italozott. Az este folyamán vitatkozni kezdtek, amely során a 40 éves férfi egy kalapáccsal, több alkalommal fejbe ütötte apját, majd a nyakát egy késsel elvágta. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, és előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A nyomozók a balatonszemesi lakost emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »