Büntetőrúgással jutott tovább a DAC a harmadik ligás Fülek ellen

Büntetőrúgással jutott tovább a DAC a harmadik ligás Fülek ellen

A kupameccsen meglepetésre a rendes játékidő gólnélküli döntetlent hozott, míg végül büntetőrúgással az esélyesebb DAC jutott tovább 6:5 arányban.

Fülek napok óta futball lázban égett. 2000 néző volt kíváncsi, hogyan szerepelnek üdvöskéik a „nagy“ DAC ellen. Drukkoltak, bíztatták csapatukat, bíztatásuknak csaknem eredménye is lett. Talán csak egy kis szerencse hiányzott hozzá.

A DAC szurkolók tábora nem volt nagy. Portálunk megkérdezte egyiküket, hogy mi a véleménye a meccsről:

 

„Körülbelül harmincan vagyunk, bíztattuk mi is a csapatunkat, ahogy tudtuk. Sajnos valahogy nem azt adták ma a fiúk, amit elvártunk tőlük. Nem játszottunk jól, a mérkőzés se volt valami nagyszerű. Még jó, hogy továbbjutottunk. Mindenesetre gratulálok a fülekieknek a teljesítményükhöz. Hozzá szeretném még tenni, hogy a mérkőzés előtt páran szétnéztünk a városban. Meglepetésünkre azt láttuk, hogy nagyon szép város lett Fülek. Biztosan szívesen jövünk majd ide máskor is, de már a családunkkal.“

Hírdetés

A dunaszerdahelyi szurkoló véleményével egyetértve portálunk néhány fotó erejéig be is mutatja olvasóinak Közép-Szlovákia déli részének egyik gyönyörű kisvárosát.

Mede Géza

A képek a szerző felvételei


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »