Bugár Béla ismét megszólalt: Az igazságszolgáltatás vadászik rám. Matovič nem felejt

Bugár Béla ismét megszólalt: Az igazságszolgáltatás vadászik rám. Matovič nem felejt

Solymos László politikai tanácsadója, a Most-Híd korábbi elnöke ismét megszólalt. A vegyespártot a jelek szerint továbbra is a háttérből irányító, a Smer vezette maffiakormány mellett négy évig kitartó Bugár szerint az igazságszolgáltatás vadászik rá.

A parlamenti választásokon óriásit bukó politikus a szlovák hírügynökségnek arról panaszkodott, hogy a szlovák igazságszolgáltatás keresi az indokot arra, hogy teátrálisan elvigye őt.

„ Fülest kaptam rendőrségi körökből, hogy kell valamit találni Bugárra, majd teátrálisan elvinni őt. Ez nem a kormányzásról szól. Itt a bosszú a lényeg“

– fogalmazott a jelek szerint igencsak ideges Bugár.

Hírdetés

A Most-Híd erős embere beszélt arról is, hogy szerinte Igor Matovič nem felejt.

– zárta Bugár Béla.

A Most-Híd nevű szlovák-magyar vegyespárttal kapcsolatban több korrupciós ügy is felmerült. Főleg Bugár legközelebbi embereivel kapcsolatban, mint például Hideghéty Ferenc, akit Bugár korábban a Szlovák Földalap élére javasolt, vagy a párt egyik oligarchájának tartott Czucz Istvánnal kapcsolatban, aki a Transpetrol élén állt. Úgy Hideghéty, mint Czucz Bugárral azonos utcában laknak Somorján. Czucz és Hideghéty egy-egy palotája mellett sajtóhírek szerint egyelőre üresen áll egy harmadik palota is, mely egyes híresztelések szerint várja, hogy valódi tulajdonosa beköltözzön.

Körkép.sk/teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »