Bugár Anna anyai örömök elé néz

Bugár Anna anyai örömök elé néz

Örömhírről számolt be a népszerű felvidéki színésznő, Bugár Anna, aki férjével közösen első gyermekük születését várják. A Jóban Rosszban szereplője igyekszik a várandóság minden pillanatát megélni.

Mikor tudtátok meg, hogy babát vártok?

Picivel azelőtt megéreztem, hogy bármi külső jele lett volna. Minden pillanatban azt éreztem, hogy “valami annyira más”, rögtön beavattam a Férjemet és mivel mindketten kíváncsi természetűek vagyunk, csináltunk egy tesztet, ami igazolta a megérzésemet. A boldogságunk attól a perctől kezdve még teljesebb.  Novemberben érkezik a kis Manó, ami ha így rohannak továbbra is a napok, egy szempillantás alatt itt lesz. Teljesülni látszik, amit tavaly Karácsonykor kívántunk. Addig is igyekszem minden pillanatát megélni a várandósságnak.

Hogyan készülődtök férjeddel az érkezésére?

Hírdetés

Sokat beszélünk hozzá és róla is, álmodozunk, próbáljuk elképzelni, hogy vajon milyen lesz a személyisége? Olvasok róla, hogy milyen lehet most neki, és neki is olvasok hangosan. Viccesen szoktam mondani, hogy most könnyebb a szövegtanulás, mert ketten vagyunk, nem egyedül kell megegyeznem mindent. A szülésre is tudatosan készülök majd, persze van amire nem lehet, tudom én is… Hiszek abban, hogy támogató energiák vesznek majd körül. De azért utána is beszéljünk majd.

Budapesten vagy Csallóközben fogod tölteni a szülés előtti hónapokat?

Talán kicsit több időt töltök mostanában Dunaszerdahelyen, mint Budapesten, de ez egyelőre hetente változik. Mindenhol jó, de a legjobb mindkét otthonunkban. Hamarosan egy időre mégis egy otthonunk lesz, ami Dunaszerdahely lesz természetesen, hiszen ott él a Családunk. Kíváncsian várom ezt az időszakot.

Mennyire változtak meg a munkás hétköznapjaid az örömhír fényében?

Egyrészt gyökeresen, mert minden gondolatomban benne van ez az új, kis Élet…másrészt viszont minden zavartalanul megy tovább. Forgatok, nagyon kedvesek a kollégáim, mindenki kitörő örömmel fogadta a hírt, egy kicsit csillagkúti is lesz a Babánk. Közben elvégeztem egy tanfolyamot is, a napokban vizsgáztam. Szóval, zajlik az élet. De azért azt meg kell, hogy mondjam, kicsit fáradékonyabb vagyok. Máshogy kell beosztanom az energiáimat, több pihenésre van szükségem. Vigyázok magunkra, most ő a legfontosabb. Sőt, innentől kezdve mindig ő lesz. És persze a Férjem. A dobogón egymás mellett állnak mostantól.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »