Bugár: A mostani politikai kultúra az eddigi legrosszabb a parlamentben

A Most-Híd elnöke, Bugár Béla szerint az eddigi 26 év alatt, amit a politikában töltött, a mostani politikai kultúra az eddigi legrosszabb a parlamentben.

 

Ahogy Bugár Béla elmondta a SITA ügynökségnek, megélte a Mečiar-korszakot és a különböző parlamenteket is, de a mostani a legrosszabb.

 

„Némelyik politikus felfedezte azt, hogy elég a többi politikust mocskolni, és ez plusz százalékokat hoz. Elég annyit mondani, hogy mi újak vagyunk. Mintha az emberek valamiféle messiásra várnának”

 

jelentette ki Bugár.

 

Azonban hozzáteszi azt is, hogy a politikusok valószínűleg nem csinálták azt, amit az emberek elvártak tőlük, ezért most más elvárásaik vannak.

 

Bugár szerint a Most-Híd és a KDH veszített

 

Bugár Béla szerint a választási kampányok során a Szabadság és Szolidaritás (SaS), valamint az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OĽaNO) politikai pártok azon nyertek, hogy elmarasztaltak minden olyan pártot, akik nem mondták azt, hogy a Smerrel a választások után nem mennek koalícióba.

 

„Ők nyertek, a Most-Híd és a KDH pedig veszítettek. A KDH úgy, hogy nem jutott be a parlamentbe“

 

mondta.

 

A SaS és az OľaNO szerint a koalíció összes politikusa tolvaj és hazug
A Most-Híd elnöke szerint a SaS és az OľaNO rájöttek arra, hogy ez a hozzáállás eredményesnek bizonyult, így most is ugyanazt csinálják.

 

„Ezért nem volt az új kormánynak száz napja arra, hogy felfusson, ugyanis a választások után máris a tereken lázadoztak a többi politikus ellen. A koalícióból számukra az összes politikus tolvaj és hazug. Ezért néznek ki a megbeszélések és a parlament úgy, ahogy kinéznek. Rájöttek arra, hogy mindebből siker származik számukra. Természetesen csak rövid távon, de őket ez nem érdekli”

 

nyilatkozta Bugár.

 

Forrás és nyitókép: webnoviny.sk

 


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »