Budapestrõl másképpen kell gondolkodni. (Orbán Viktor)

Budapestről másképpen kellett volna gondolkodni. (Reális Zöldek)

Orbán Viktor úrnak, a FIDESZ elnökének küldött drótposta üzenet

Tisztelt Elnök úr!

Elnök úr a pártja budapesti politikusainak a javaslatára felkérte Tarlós urat, hogy induljon el a fővárosi polgármesteri címért a Fidesz-KDNP színeiben.

Emlékeztetem Elnök urat, hogy az április 8-diaki választásokat az ellenzék Budapesten 2/3 arányban megnyerte.

A Budapest II. kerületében, – ahol a reális zöldek székhelye van bejegyezve – Varga Mihály képviselőjelt egyéni mandátumot szerzett, második helyen 5%al lemaradva Niederlmüller Péter végzett.

A reális zöldek véleménye szerint Varga Mihály a kormányoldali politikusok körében az egyik legnépszerűbb politikus, a reális zöldek felmérése szerint még egyes ellenzékiek körében is, Budán.

A reális zöldek szerint, ha az LMP jelöltje visszalépett volna necces lett volna Varga képviselőjelölt úr egyéni győzelme.

A XII. kerületben még ennél is kiélezettebb volt a helyzet.

Gulyás Gergely képviselőjelölt úr lett a befutó, mögötte 2%-al lemaradva Bayer Miklós.

Bayer Miklós terepi munkája a választási kampány időszakában csúcsra járt. Ha kellett idős hölgyeknek gyöngyöket osztogatott.

Hírdetés

Hollik István képviselő jelölt úrnak 2017 őszén levélben jeleztem a teendőket, az egyéni győzelme érdekében. Válaszra se méltatott.

Németh Zsolt képviselő jelölt úrnak Budafoki Pincerendszerben sorra került rendezvényen hívtam fel a figyelmét az aprólékos szakmai terep munka meghatározó fontosságára. (Duna hajózhatósága, a Borváros dunai kikötő ügyében munkálkodik, A Borváros ügyében Tarlós úr megbízásából a szakértője hallgatott meg, Előrelépés semmi.

Elnök úr, Budapesten az ellenzéki pártok körében a legnépszerűbb párt a MOMENTUM, a Kutya Párt népszerűsége 8%.

A közszolgálati médiaszolgáltató tegnapi Kossuth Rádió által sugárzott műsorának Boros Bánk Levente és ifjú Lomnici Zoltán volt a vendége.

Tarlós újra választásának esélyeiről szólt a műsor, a stúdió beszélgetés keretében négyszer történt utalás az április 8 választási győzelemre, háromszor hangzott el, hogy Budapest, a nemzet fővárosa.

Az érem másik oldala elhallgatásra került!

Az, amit fent már jeleztem Elnök úrnak, hogy az április 8-dikai választást Budapesten 2/3 ban elvesztettük.

Orbán Viktor miniszterelnök úr szerint Budapest a Kárpát medence közepe. Igaz! Hozzá teszem:

A Kárpát medencében a Trianon után megmaradt hazában, észben nem budapesti bal-libek élnek, sőt a határon túl sem, az április 8-dikai választási győzelem ennek köszönhető.

Tisztelt Elnök úr, csapjon a Fidesz budapesti politikusai közé, szerintem párttársai alszanak.

Ahhoz, hogy Budapesten Tarlós úr befutó legyen, aprólékos terepi munkálkodásra van szükség, pártársai életébe kerüljön bele a szakértelem szerepe és tisztelete.

A közszolgálati médiaszolgáltató és a kormányoldali kereskedelmi elektronikus médiaszolgáltatók műsorszolgáltatásába az objektív és civilizált közvélemény tájékoztatás.

Budapest, 2018. október 12.

Tisztelettel: Juhos László, reális zöldek elnöke

Félúton vagyunk a következő 2022-ben sorra kerülő választások napjához. Ébresztő!


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »