Budapesten biciklizik Harrison Ford

Budapesten biciklizik Harrison Ford

A hétvégén több helyen is feltűnt Budapesten és környékén Harrison Ford, aki a Szárnyas fejvadász második részének forgatása miatt tartózkodik a magyar fővárosban. A világsztár szívesen beáll egy-egy közös képre a rajongókkal. 

20160910harrison-ford_b

Harrison Ford szombaton benézett a budapesti ötödik kerületi Kálmán Imre utcában található Nella nevű kerékpárboltba. Az üzlet alkalmazottjai rávették Indiana Jones megformálóját egy közös fotóra, amit ki is tettek a Facebook-oldalukra. A kép alá írt szövegben George-nak nevezték a 74 éves színészt, és csak hozzászólásban tisztázták, hogy maga Ford mutatkozott be tréfásan ezen a néven. A filmszínész ezután egy budapesti olasz étteremben, az Arany János utcai Pomo D’oróban egy jeles mátrai termelő, Szecskő Tamás borát kóstolgatta – erről is készült fotó.

Harrison Ford egyébként nem véletlenül járt bicikliboltban, vasárnap az is kiderült, hogy biciklivel is közlekedik a 74 évesen is kiváló formában lévő színész. Vasárnap reggel elbiciklizett a Budapest közelében lévő Kisorosziba, ahol a Rácz Fogadóban reggelizett meg. „Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk járt ma Harrison Ford! Erre biciklizett ma, és nálunk reggelizett! Nagyon kedves ember!” – írták a fogadó Facebook-oldalán a pincérnő és a biciklis ruhában lévő Ford közös képe alá.

A Ridley Scott eredeti sci-fijét folytató produkcióban Harrison Ford mellett Ryan Gosling, Robin Wright és Jared Leto is szerepet kapott, őket is látták már Budapesten.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »