Brutálisan meggyilkoltak egy kilenc éves kislányt Ukrajnában (videó)

Augusztus 27-én az ukrajnai Odessza megyében található Loscsinovka faluban egy helyi lakos az egyik elhagyott házban egy 2007-es születésű kislány holttestére bukkant. A rendőrök számos átható szúrt sebet és zúzódást fedeztek a gyermek testén – jelentették az Országos Rendőrkapitányságon.

Video of 9dvogyH4_Xk

A Golos.ua hírügynökség forrása szerint a kislány egy jómódú családból származott. A vizsgálat során a rendőrök és a nyomozók az állítólagos gyilkos nyomára akadtak. A 20 éves fiatalember büntetett előéletű helyi lakos, akit letartóztattak – közölték a rendőrök.

A kislány édesanyja és mostohaapja éjszaka hazaérkezve vették észre, hogy eltűnt kislányuk.

A gyermek meggyilkolása tömeges zavargásokat okozott. A több mint 300 személyből álló tömeg megrohamozta a roma közösség házait, a letartóztatott fiú szomszédjai viszont korábban már elhagyták a falut.

A helyi média jelentései szerint a bűnüldöző szervek tisztviselői nem zárják ki azt, hogy a kislányt megerőszakolták. A pontosabb információt a törvényszéki vizsgálat állapítja meg majd.

Megjegyzendő, hogy a lázongó nép csak a helyi hatóságok beavatkozása után állt le a házak rongálásával. Jelenleg a faluban a helyzet továbbra is feszült, újabb zavargások léphetnek fel.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Megerőszakolták, megölték, feldarabolták és felgyújtották a 10 éves kislánytTöbbször is megerőszakolták a kétéves pesti kislánytTizenkét évre ítélhetnek el egy kárpátaljai férfit, mert megpróbált megerőszakolni egy 12 éves kislánytRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: gyilkosság, kislány, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »