Brutálisan kivégezte újszülöttjét a 23 éves felsőzsolcai nő

Brutálisan kivégezte újszülöttjét a 23 éves felsőzsolcai nő

Brutálisan kivégezte újszülöttjét a 23 éves felsőzsolcai nő

Letartóztatásba helyezték azt a 23 éves felsőzsolcai nőt, aki a gyanú szerint brutálisan kivégezte kisbabáját. A gyilkosság 2019. február 26-án, az esti órákban történt: ekkor szülte meg felsőzsolcai otthonában egészséges lánygyermekét az „anya”. A szülés után bezárkózott a kicsivel, és kését 15 alkalommal belé döfte.

Hírdetés

A legtöbb szúrás a pici lány nyakát érte, esélye sem volt a túlélésre.

A nő ezt követően szólt az élettársának, hogy vérzik, aki elsietett a közelben lakó anyósáért. Mire visszaértek, már nem engedte be őket a szobába. Annyira aggódtak érte, hogy rendőrt hívtak, és a férfi rátörte az ajtót. Az asszony ellenségesen viselkedett, nem akart kórházba menni, végül a mentők beszállították, ahol kiderült: nemrég egy gyermeknek adott életet. Az újszülött apja állítólag nem tudta, hogy élettársa várandós.

A csöppnyi holttestet az apa az ágyban találta meg, vérbe fagyva. A kiérkező mentőorvos már csak a halálát tudta megállapítani.

A nőt most 30 napra tartóztatták le, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt indult ellene büntetőeljárás. Amennyiben bebizonyosodik bűnössége, akkor 10 évtől 20 évig, de akár életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat.

A nő a letartóztatásáról határozó tárgyaláson tagadta a bűncselekményt, azonban érdemi vallomást nem tett.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »