Brit dílert fogtak a Blahán

Brit dílert fogtak a Blahán

Szórakozóhelyen árulta a drogot egy brit férfi Budapesten.

A feltűnően viselkedő dílerre a 8. kerületi Blaha Lujza tér egyik szórakozóhelyének biztonsági őrei hívták ki a rendőrséget, akinél több fajta kábítószert is találtak.

A külföldi fiatalember lakásán házkutatást tartottak a nyomozók. Több mint 600 gramm hasist, marihuánát, extasyt, LSD-t és kokaint is lefoglaltak. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

„A férfi még a tegnapi napon, a délelőtti órákban Budapesten, a VIII. kerületben egy szórakozóhelyen viselkedett furcsán, és ezért a biztonsági szolgálat értesítette a rendőrséget. A férfi egyébként megpróbálta elhagyni a helyszínt, de a biztonsági őrök visszatartották őt a rendőrök kiérkezéséig. Ezt követően kollégáim igazoltatták, majd ruházat- és csomagátvizsgálást hajtottak végre nála, és kábítószert találtak, ezért előállították a rendőr-kapitányságra. A férfi lakásán később a nyomozók szintén házkutatást tartottak, és ott jelentős mennyiségű kábítószert találtak, így a férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indult eljárás” – közölte Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »