Brémában egyelőre nem számolnak Kleinheislerrel

Nagy Mihály, Kleinheisler László menedzsere megerősítette a korábbi sajtóhíreket, miszerint a Werder Bremen ebben a szezonban kölcsönadná a magyar középpályást – írja az Nso.hu.

A 22 éves játékos télen igazolt Brémába, és az előző szezonban hétszer lépett pályára a Werder csapatában. A jól sikerül Európa-bajnokság után több csapat is kölcsönvette volna, ám klubja akkor még elzárkózott a lehetőségektől, mára azonban megváltozott a helyzet.

Kleinheisler egyrészt sérülten érkezett meg csapatához a kontinenstornáról, így nem tudta végigcsinálni a szezon előtti alapozást, másrészt a Bréma 7 millió euróért leigazolta a tizennégyszeres német válogatott Max Krusét, így túl nagy lett a konkurencia a középpályán.

„László Zlatko Junuzoviccsal felvette volna a versenyt a kezdőcsapatba kerülésért, de reálisan nézve a jelenlegi felállásban kevesebb lehetőséget kapna, mint amennyire szüksége van, így azon dolgozom, hogy olyan együtteshez kerüljön kölcsönbe, amelynél rendszeresen pályára lép – mondta el a Nemzeti Sportnak Nagy Mihály.

A menedzser így elkezdett új klubot keresni a még mindig nem százszázalékos állapotban lévő Kleinheislernek, és bevallása szerint már a Bundesliga első- és másodosztályából is van már érdeklődő, de csak a kölcsönszerződés jöhet szóba.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »