BREAKING: Merényletre készültek Csíkszeredában is!

Nemzetellenes tettet akart végrehajtani egy szélsőséges magyar december elsején Csíkszeredában. A férfit 24 órára őrizetbe vették.

Románia nemzeti ünnepe alkalmából tartandó ünnepségen egy romániai állampolgár, magyar nemzetiségű férfi „merényletet” készült végrehajtani – jelentette be kedden a Megszervezett Bűn és Terrorizmus ellenes Izgatóság.

„A házkutatás során lefoglalt eszközök alkalmasak voltak arra, hogy román állampolgárokat és azok javait veszélyeztessék” – mondta el a szóvevő.
A házkutatás során a fotón látható tojások mellett nagy mennyiségű rothadó paradicsomot is találtak, valamint léggömböket, amelyek alkalmasak, hogy jéghideg vízzel megtöltve veszélyeztessék az állampolgárokat. A szakértők szerint az esetet tovább súlyosbítja, hogy a tojásokon tyúkszar maradványokat is találtak!

HIRDETÉS 

Továbbá egy gyanús banánhéj is előkerült, amelyet a szemetesbe rejtettek el. A több órás kutakodás során a nyomozók egy csomag gyufát is találtak, így az sem kizárt, hogy a gyanúsított el akarta égetni a román lobogót, ami alkotmányellenes cselekedet. Nyomozati információink szerint lefoglalták a The Times: Atlasz c. kötetét is, ami olyan vastag és súlyos, hogy azzal akár halálos kimenetelű koponyasérülést is lehet okozni. Így halmozott bűncselekményről lehet szó, az ügyre a terrorizmus árnyéka vetül.

A hatóságok nem tartják kizártnak, hogy összefüggés lehet jelen eset és a kézdivásárhelyi bombagyáros között, aki lejárt, tavalyról megmaradt petárdákból, csillagszórókból és születésnapi torta-tűzijátékból készült bombát készíteni. Legalábbis a talált eszközök alkalmasak voltak/lehettek volna erre. A részletekkel visszatérünk…
(pamflet)

HIRDETÉS SZÉKELY ZÁSZLÓ + SIC MATRICA INGYEN

Forrás: Iochom Zsolt Facebook oldala


Forrás:erdelyimagyar.wordpress.com
Tovább a cikkre »