Bradley Cooper besorakozott Barry Gibb szerepére

Bradley Cooper besorakozott Barry Gibb szerepére

Steven Spielberg cégénél már folynak a Bee Gees együttes karrierjét feldolgozó életrajzi film előkészületei. A forgatókönyvet a Bohemian Rhapsody írójára bízták, a Csillag születikben rocksztárként brillírozó Bradley Cooper pedig állítólag szívesen eljátszaná Barry Gibbet.

A film producere, Graham King szintén a Queen-filmben bizonyított. A projekt még eléggé korai stádiumban van, Anthony McCarten forgatókönyvíró viszont elárulta, hogy az utóbbi hónapokban többször repült Miamiba, ahol hosszas és célirányos beszélgetéseket folytatott Barry Gibbel, a Bee Gees egyetlen élő tagjával, aki mindenben kész együttműködni. (A másik két fivér, Maurice és Robin Gibb 2002-ben, illetve 2013-ban elhunyt.)

Rengeteg kérdést tettem fel neki, és elmondtam, hogy ez nem egy fotó lesz, hanem egy festmény”

Hírdetés

– foglalta össze a lényeget a forgatókönyvíró, aki a Bohemian Rhapsody esetében is ezt a módszert praktizálta.

A The Hollywood Reporter szerint a stúdió már tárgyal Bradley Cooperrel, de ezek a megbeszélések nem hivatalosak, ezért semmit sem közölnek róluk. A brit lap úgy tudja, Cooper érdeklődött a szerep iránt, az Amblin Entertainment azonban hagyományos castingot akar. A Paramount stúdió szintén részt vesz a produkcióban, de egyelőre nem tudni, mennyi pénzzel szállnak be.

A Gibb fivérek együttese 45 év alatt 19 dallal vezette a slágerlistákat, a Beatles mellett ők az egyetlenek, akiknek egy időben öt számuk is szerepelt az USA Top 10-ben. Albumaikból több mint 120 millió példányt adtak el, kislemezeikkel együtt közel 200 millió példányban vásárolták meg lemezeiket.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »