Bozótvágó késsel támadt a fekete behatoló fehérre Londonban

A 18 éves Joshua Gardner a nyáron támadott meg egy fehér embert a közel 50 centis bozótvágó késével. A férfi első ízben két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, 2018 nyarán egy bicikliző fekete férfi a brutális nagyságú kését előrántva támadott meg egy autóst. Az áldozat szerencsére a központi zárral le tudta zárni az autót, így a támadó kívülről nem tudta kinyitni az ajtót, vélhetően ez mentette meg az életét. A megtámadott autós végül az út közepén hagyta a járművet, az életét féltve elrohant a helyszínről.

Az eset megrémisztette az embereket, ezért országszerte felháborodtak, amikor kiderült, hogy a támadás elkövetője milyen enyhe büntetést kapott. A támadó ügyvédje ráadásul úgy fogalmazott az ítélethirdetés előtt, hogy védencénél csak azért volt biciklizés közben egy bozótvágó kés, mert attól félt, hogy megtámadják az utcán.”

Hírdetés

Az ügyet pár hónappal az eset után most újra elővették a fellebbviteli bíróságon, és megállapították, hogy súlyosabb büntetés kiszabása szükséges.

Joshua Gardner végül három és fél év letöltendő börtönbüntetést kapott.

Nincs indok arra, hogy valaki bozótvágó késsel sétáljon az utcán. A bíróság feladata annak bizonyítása, hogy az ilyen magatartás büntetendő” – hangzott el a tárgyláson.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »