Boxerrel ütötte férfiismerősét a szittyós nő

Boxerrel ütötte férfiismerősét a szittyós nő

Minden előzetes szóváltás nélkül esett ivócimborájának egy 48 éves asszony. Az ütlegelésnél boxert használt, amit a kiérkező rendőrök lefoglaltak, és előállították a nőt. A súlyos testi sértés miatt folytatott eljárást befejezték a nyomozók és vádemelést javasolnak.

Hírdetés

Az egyik kecskeméti parkban sétálgatott egy szabadnapos városrendész tavaly október elején, amikor jajveszékelésére lett figyelmes, ezért a bajbajutott segítségére sietett. Amikor közelebb ért egy nőt és egy arcát fájlaló férfit talált. A rendész értesítette a rendőrséget és a mentőszolgálat munkatársait.

A helyszínre érkező járőrök számára kiderült, hogy a férfi és a nő régóta ismerik egymást. Elmondták, hogy napközben összetalálkoztak és úgy döntöttek, hogy együtt töltik a napot. Egy parkban italoztak, amikor minden előzetes konfliktus nélkül, a nő valamiért úgy döntött, hogy bántalmazza ivócimboráját.

Az egyenruhások egy fém boxert találtak az asszonynál, amivel a férfi sérüléseit okozhatta. A közbiztonságra veszélyes eszközt lefoglalták a rendőrök, a bántalmazót pedig előállították.

A férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A 48 éves gyanúsított kihallgatásán nem tudott magyarázatot adni tettére, de elmondása szerint nagyon megbánta. A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói az ügy vizsgálatát befejezték, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére.  


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »