Botka: minden idők talán két legjobb futballistája ellen játszhatunk

Botka: minden idők talán két legjobb futballistája ellen játszhatunk

Boldogan nyilatkoztak a Ferencváros részéről a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után.

“Hihetetlen ez az egész, minden idők talán két legjobb futballistája ellen játszhatunk, és bízom benne, hogy a harmadik helyet valahogy el tudjuk csípni” – nyilatkozta az M4 Sportnak a sorsolás után Botka Endre, a Ferencváros magyar válogatott hátvédje.

A zöld-fehérek a Juventusszal, a Barcelonával és a Dinamo Kijevvel kerültek egy csoportba.

“Nagyon várom a találkozókat, mert ez mindannyiunk számára nagy élmény lesz, egyfajta tanulási folyamat és teszt, melynek során bízom benne, hogy meg tudjuk állni a helyünket” – mondta az M4 Sport közvetítésében Dibusz Dénes, az FTC kapusa.

Hírdetés

Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója az Indexnek azt mondta: ilyen csoportba akartak bekerülni.

“Vannak igazi sztárcsapatok és Szerhij Rebrov miatt kifejezetten örülünk a Dinamo Kijevenk is. De bármelyik négyes óriási megtiszteltetés lett volna, óriási dolog, hogy ilyen klubokkal emlegetik most egy szinten a Ferencvárost. Nem voltak preferenciám, amikor már csak a negyedik kalap volt hátra, innentől számunkra ez tényleg örömfutball lesz, amit csak élvezni kell” – nyilatkozta.

Hozzátette: maximálisan felkészülnek a lehetőségekhez képest, senki ellen nem menneki ki feltartott kézzel a pályára, még a Barcelona és a Juventus ellen sem.

“De az biztos, hogy óriási futballünnep lesz Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csapata ellen szerepelni.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »