Bős után Nagymegyeren is karanténközpontot alakítottak ki – már az első csoport is megérkezett

Bős után Nagymegyeren is karanténközpontot alakítottak ki – már az első csoport is megérkezett

Nagymegyeren is karanténközpont alakul, jelentette be a város közösségi oldalán. A jelek szerint már az első karanténba helyezett csoport is megérkezett a csallóközi városba.

Nagymegyer város válságstábjának közlése szerint a Belügyminisztérium azt az ún. pionírtábort nyilvánította karanténközponttá, mely a pénzügyminisztérium tulajdonában van, és melynek épülete és területe az erdőparkban található. A továbbiakban visszavonásig ebben a épületben is helyeznek el 14-napos karanténra kötelezett személyeket a járványügyi helyzet okán.

Az első csoport (kb.66fő) 2020. március 25-én (szerda) hajnali 5.00 órakor érkezik meg a központba, rendőri kísérettel.

közli az elérhető részleteket a város, egyúttal ígéretet tesz arra, hogy minden további információt továbbít majd lakosai felé.

Hírdetés

Nagyon nehéz időket élünk, mindannyiunk számára eddig ismeretlen helyzet előtt állunk és alkalmazkodnunk kell a kialakult helyzethez, kérek mindenkit ne legyen pánik és viseljük a megváltozott körülményeket méltósággal.

zárja közleményét a válságstáb.

Nagymegyeren a város korábbi közlése szerint egy férfi és egy nő koronavírus-tesztje lett pozitív. Ők és a velük korábban kapcsolatba kerülők is házi karanténban vannak a Közegészségügyi Hivatal felügyelete mellett.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »