Borult, ködös, szürke lesz a csütörtöki időjárás

Borult, ködös, szürke lesz a csütörtöki időjárás

Csütörtökön többnyire borult, szürke, helyenként ködös időnk lesz. Délen csapadékra is számítani kell, főleg esőre és szitálásra kell számítani, de 800 méter felett a havazás sem kizárt. A reggeli órákban több felé alakulhat ki jegesedés.

A legmagasabb nappali hőmérséklet +3 és +8 fok között alakul. A túlnyomóan déli szél helyenként megélénkülhet (5-25 km/óra).

Hírdetés

A Szlovák Hidrometeorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki jegesedés miatt az ország északi és középső részeire, északnyugatra és az északkeleti járások némelyikére. A magyarlakta járások közül a sárgariasztás érvényes a Nagykürtösi, Losonci, Rimaszombati, Nagyrőcei és Rozsnyói járásokra. Jegesedésre kell számítani később, a koraesti óráktól is.

Pozsonyban, Dunaszerdahelyen, Rimaszombatban, Kassán és Nagymihályon +7, Komáromban és Királyhelmecen +8, Léván, Nagykürtösön és Rozsnyón +6 fok körül alakul a nappali csúcshőmérséklet. Az éjjeli maximumok Pozsonyban és Nagymihályon +4,Dunaszerdahelyen és Királyhelmecen +5, Komáromban +6, Léván és Kassán +3, Nagykürtösön és Rozsnyón +1, Rimaszombatban +2, Nagymihályon pedig +4 fok körül alakulnak.

SHMU.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »