Bolya Szabolcsot választották a Szövetség Érsekújvári járási elnökének

Bolya Szabolcsot választották a Szövetség Érsekújvári járási elnökének

A Szövetség csütörtök este megtartotta járási konferenciáját a Párkányhoz közeli Kicsinden. Az elnökön kívül a járási elnökségre és a megyei képviselőjelöltekre is szavaztak a küldöttek.

A konferencián részt vett Forró Krisztián országos elnök is. Beszédében hangsúlyozta, az egyesülés után a platformok egymásnak feszültek, de akkor leszünk sikeresek, ha a megosztottságot meg tudjuk szüntetni. A többi felszólaló is hasonló szellemben nyilatkozott.

Bolya Szabolcsot a küldöttek alig pár tartózkodással választották meg a Szövetség Érsekújvári járási elnökének.

„Eddig elért eredményeink magukért beszélnek. A járásban 24 helyen tudtak megalakulni az egységesült magyar párt helyi szervezetei, de továbbiak megalakulásán is dolgozunk. A lehető legjobban és leggyorsabban be kell fejezni a struktúrák építését és felkészülni az őszi helyi és megyei önkormányzati választásokra” – fejtette ki Bolya Szabolcs.

Hozzáfűzte, a járásban erős polgármesterjelöltjeik vannak, a kiemelt településeken a három platform jelöltjei nem fognak egymással versengeni. A megválasztott megyei képviselőjelölteknek is egyként kell megmozdulniuk, mert nem lehet kisebb cél, mind az érsekújvári választási körzetben mandátumokat szerezni, a párkányi körzetben pedig a hármat megtartani.

Hírdetés

Szeretném úgy irányítani a járási ügyeket, hogy mindenki megtalálja a helyét és mindenki jól érezze magát az új közös pártban”

– hangsúlyozta a konferencián az újonnan megválasztott elnök.

A járási elnökség tagjai: Bób János, Bokor Réka, Bolya Szabolcs, Dobai Tibor, Farkas Iván, Farkas Tibor, Geri Valéria, Hubacs Sándor, Kovács József, Méri Szabolcs, Mészáros Róbert, Papp István, Pásztor Rita, Retkes János, Stubendek Attila, Sütő Judit, Tóth Marián, Vitkó Andrea – lettek.

Megyei képviselőjelöltek:

Érsekújvári körzet – Bób János, Farkas Tibor, Mészáros Róbert, Pásztor Emil, Peternai Zsuzsanna, Puss Péter, Tóth Marián

Párkányi körzet – Bolya Szabolcs, Farkas Iván, Vitkó Andrea


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »