Bölöni László voksolásra buzdítja a vásárhelyieket

Bölöni László voksolásra buzdítja a vásárhelyieket

Szavazásra buzdítja a megyeszékhely lakóit Bölöni László marosvásárhelyi származású volt futballista, labdarúgóedző, aki szerint június 5-én megfelelő alkalom adódik arra, hogy a lakosság figyelmeztesse azokat az embereket, akik felelősek a városban uralkodó pesszimista hangulatért.

0bolsoos_b

A Soós Zoltán Facebook-oldalán megosztott magyar és román nyelvű videofelvételeken Bölöni elmondta, egyhangú, szomorú válaszokat kapott azoktól a helybeliektől, akiktől az elmúlt időszakban megkérdezte, hogyan alakul a város sorsa.

„Többen is azt mondták, nem történt fontos változás, és a város folyamatosan öregedik, mert a fiatalok elvándoroltak. Úgy gondolom, hogy Marosvásárhely többre képes, mert a várost igényes emberek lakják, akik változtatni tudnak a jelenlegi helyzeten” – fogalmazott a csütörtök estig több mint 10 ezer felhasználó által megtekintett magyar nyelvű videóban a futballszakember. Bölönit egyébként a korábbi választásokon polgármesterjelöltnek javasolta a Magyar Polgári Párt, a neves szakember azonban nem vállalta a megmérettetést.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »