Bollywood bevette Budapestet

Bollywood bevette Budapestet

Tudják, kicsoda Anushka Sharma? És Szalmán Hán? Boollywoodi filmsztárok, akik most jártak Budapesten, hogy Ali Abbász Zafar rendező legújabb (itthon A bátyám menyasszonya című mozija lehet ismerős), Sultan című filmjéhez forgassanak egy romantikus dalbetétet. Eközben fotóikkal megtelt a közösségi média, szóval elég nagy ingyenreklámot csináltak Budapestnek Indiában.

Szalmán Hán és a Lánchíd Fotó: Twitter

Hogy mekkora reklámértéke van egy bollywoodi filmsztárnak, arról csak annyit, hogy az említett Szalmán Hán több mint 31 millió kedvelővel büszkélkedhet a Facebookon. És akkor érdemes megnézni például Leonardo Dicaprio Facebook-kedvelőinek számát is, hogy valóban érezzük a különbséget, ugyanis Khannak nagyjából kétszer annyi rajongója van a legnagyobb közösségi oldalon, mint DiCapriónak, aki 16 és fél millió kedvelőjével igencsak elmarad mögötte. Charlize Theronnak ehhez képest mindössze hétmillió rajongó jutott.

Egyébként Sharmával és Hánnal nem ért véget a sor, ugyanis az Indiai Filmklub bollywoodi forrásokra hivatkozva azt ígéri, hogy nálunk fogják forgatni az English Vinglish rendezőjének, Gauri Shindének következő filmjét, a Walk and Talkot. A forgatás 49 napig tart majd, és olyan sztárok érkeznek, mint Sáhruh Khán, Alia Bhatt, Ali Zafar, Aditya Roy Kapur és Kunal Kapur.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »