Bohócsapkával lepték meg a Jobbik elnökét

A Fidelitas szerint Gyurcsány Ferenc irányítja a baloldali összefogást, ha pedig valaki fel akar kéredzkedni a listájukra, akkor el kell játszania a neki leosztott szerepet. A szervezet szerint Jakab Péter a saját önbecsülésével együtt az egész Jobbikot szeretné eladni Gyurcsány Ferencnek. A Fidesz ifjúsági tagozata szerint így lett a Jobbikból, az egykori nemzeti radikális pártból Gyurcsány Ferenc bohóccsapata – hangzott el az M1 Híradójában.

Hírdetés

A Fidelitas bohócsapkát vitt a Jobbik elnökének, Jakab Péternek szerdán.

Szerepének megfelelő ajándékot vittünk a Jobbik vezetőjének, Jakab Péternek. A napnál is világosabb, hogy Gyurcsány az Apró-villából irányítja a baloldali összefogást, és ha valaki fel akar kéredzkedni a listájukra, el kell játszania a neki leosztott szerepet. Így lett Jakab Péter, Gyurcsány száraztésztás, krumpliszsákos vagy éppen piroslapos bohóca – olvasható a Fidelitas bejegyzésében.

„Jakab Péternek és a Jobbiknak semmi sem drága, ha a hatalom megszerzéséről van szó. Csakhogy bármennyire is követi hűségesen főnöke parancsait Jakab, az ellenzéki összefogás valódi győztese egyedül Gyurcsány lehet” – mondta Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »