Bódi Ábel: A szexuális preferenciából nem lehet politikai ideológiát kreálni

Bódi Ábel: A szexuális preferenciából nem lehet politikai ideológiát kreálni

Szombaton rendezték meg a lassan-lassan hagyománnyá váló budapesti Pride-felvonulást. A korábbi évekkel ellentétben nem került sor különösebb összecsapásra résztvevők és ellentüntetők között, ennek ellenére óriási médiavisszhangot kapott a sokaknak nem tetsző vagy feleslegesnek tartott felvonulás. Bódi Ábel, az Identitás Generáció konzervatív mozgalom vezetője demonstrációt is szervezett a felvonulás ellen, mert azt mondja, nem szabad szó nélkül hagyni az ehhez hasonló megmozdulásokat. Szerinte ezzel csak azt érjük el, a Nyugaton már-már győzedelmeskedett genderideológia Magyarországon is megveti lábait.

Sétálgatnak, buliznak, táncolnak aztán hazamennek. Tulajdonképpen mi kifogásolni való van a Pride-dal kapcsolatban?

Fordítsuk meg a kérdést! Czopf Áron barátom kiválóan tapintott a lényegre, mikor 2017-ben a Pride-on feltette a kérdést: a szexualitás magánügy-e vagy közügy? Amikor a résztvevők közölték, az bizony nyilvánvalóan magánügy, visszakérdezett, akkor miért vonultok fel? Nos, erre csak kínos csend volt a válasz.

A szexuális irányultság alapvetően nem felvonulás tárgya, ha az ember tüntet – márpedig a Pride tüntetés – annak politikai céljai vannak.

A politika eredője pedig mindig valamilyen ideológia, tehát érdemes a kérdést ilyen szempontból vizsgálni: milyen eszmeiség vezeti őket és mi a céljuk? A társadalom legalapvetőbb alkotóeleme a család, ha pedig ezt lebontják, bármit megtehetnek vele. Ez az örök forradalom, az anarchia, a zavaros, ahol ezek az erők érvényesíthetik hatalmi céljaikat. A másik pedig, hogy semmilyen szexualitás nem tartozik a gyermekekre, mégis a budapesti Pride-on rengeteg család volt kint, egészen apró gyermekekkel. Talán ezt hívják politikai pedofíliának… Azt, hogy régen csak Pride nap volt, aztán hét, aztán hónap, most már talán évszak is, csak halkan említem meg. Mindig egyre többet akarnak, sosem lesz elég nekik.

Nyugaton a Pride-felvonulás már egy teljesen bevett szokás. Miért baj, hogy Magyarországon is van ilyen? Itt is élnek LMBTQ-emberek.

Persze, de a felvonulás élére nem átlagemberek állnak, a szervezők tulajdonképpen mozgalmárok. Ha megnézzük a felszólalókat transzaktivistákat, kommunista mozgalmárokat, különféle szélsőséges csoportok tagjait lájuk. Nem véletlen, hogy mindig összeér a baloldal ezekkel kreált identitásokkal és azok erőszakos propagálásával. Nézzük meg, nyugaton hol tart az úgynevezett „elfogadás”. Elég, ha az ember nem nyilvánít véleményt, nem támogatja tevőlegesen a mozgalmat, már megtámadják érte. Ez minden országba ugyanolyan sorvezető mentén gyűrűzött be, csak Magyarország még kicsit hátrább tart. Nekünk még van időnk arra, hogy ezt megakadályozzuk, mielőtt itt is transzneművé átalakított kisgyerekek fognak vonaglani a tömegben, mert a Lajtán túl ez már nem ritkaság.

Hírdetés

Az ellentüntetők között azért akadt néhány „furcsa” figura, volt, aki karlendítéssel demonstrált a felvonulók ellen. Ilyen ostobaságokra mi szükség van?

Semmi! Ezek tipikus öncélú akciók, amik arról szólnak, hogy kimegy az illető, kicsit kiéli magát, aztán hazamegy és megy minden tovább, a történelem vihara elsüvít a fejük felett. A Pride szervezői pedig megkapják a visszaigazolást, hogy szükség van az „elfogadásért” vívott harcra, mert a túloldalon dühöngő náci hordák vannak Orbán Viktor személyes vezérletével, míg ők csak a szeretetben akarnak kiteljesedni. Az átlagos honpolgár, ha ezt az összehasonlítást látja, az a minimum, hogy elfordítja a fejét, de ez a legnagyobb veszély!

Az ignorancia, az apolitizálódás a legtermékenyebb táptalaja a társadalmat veszélyeztető eszméknek, mint amilyen az LMBTQ-lobbi is.

Nem tartasz tőle, hogy a mozgalmatokat összemossák ezekkel az ellentüntetőkkel?

Mindig lesz olyan, aki érvek helyett inkább jelzőket dobál, hiszen az jóval könnyebb. Az üzenet a fontos, ki mit közvetít! Mi a Pride álszentségére világítottunk rá, hogy ez már a jövőnkről szól, a magyar gyermekekről, akikért eljön ez a mozgalom és akiket tönkretesz. Ezt kell megakadályoznunk olyan akciókkal, amik azt a bizonyos csendes többséget is szóra bírják, felnyitják a szemét.

Meg akartuk mutatni, hogy a civil ellenállás él, hogy itt vagyunk mi, átlagos fiatalok, akik féltik a hazájukat, féltik a jövőjüket.

Mindez arra is jó volt, hogy a Pride résztvevőit szembesítsük azzal, milyen ügyet is szolgálnak a támogatásukkal, hiszen tele van jószándékú emberekkel egy-egy ilyen felvonulás, efelől nincs kétségem.

Hogy fejeznéd be a „Semmi bajom a melegekkel, de…”- típusú mondatot?

…de ne csináljanak politikai ideológiát a szexuális irányultságukból és főleg ne akarják ezt ránk erőltetni.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »