Böde góljával nyert Kispesten a Ferencváros

A címvédő Ferencváros Böde Dániel góljával 1-0-ra nyert a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombati játéknapján.

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője több helyen is változtatott az összeállításon a szerdai Bajnokok Ligája-búcsút követően, csapata ennek ellenére kifejezetten óvatosan futballozott az első félidőben. A találkozó elején inkább a Honvéd akarata érvényesült, Dibusznak több védést is be kellett mutatnia.

A vendégek gyakorlatilag egyetlen helyzetet alakítottak ki az első negyvenöt percben, igaz, ezt Böde magabiztosan értékesítette is (0-1).

A fordulást követően a Ferencváros magabiztosan őrizte előnyét, leginkább az eredmény megtartására törekedett. A Honvéd ugyan próbálkozott, de egy-egy pontrúgáson kívül nem tudott komoly helyzetet kialakítani Dibusz kapuja előtt, így az eredmény nem változott.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Budapest Honvéd-Ferencváros 0-1 (0-1)

Bozsik Stadion, 2384 néző, v.: Kassai

gólszerző: Böde (42.)

sárga lap: Hidi (41.), Eppel (60.), illetve Gera (30.), Ramírez (32.), Nalepa (62.), Radó (65.), Hüsing (67.), Trinks (90., a kispadról)

Budapest Honvéd: Horváth A. – Lovric, Botka, Bobál, Hajdú – Hidi (Vernes, 58.), Kamber (Prosser, 82.) – Koszta, Gazdag, Holender (Vasiljevic, 75.) – Eppel

Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Hüsing, Nalepa, Ramírez – Gyömbér (Busai, 88.), Gera – Radó, Trinks (Djuricin, 72.) , Nagy D. – Böde (Leandro, 72.)


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »