Bochkor és Jakupcsek is nemet mondott a TV2-nek

Friderikusz helyére próbálta őket beszervezni a csatorna, de az Összezárva Friderikusszal című műsor nem folytatódik.

„Nem folytatódik a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsora. A sikeres formátum Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a legendás televíziós helyét. A korábban bejelentettekkel ellentétben a TV2 nem tűzi műsorára a harmadik évadot” – áll a TV2 pénteki közleményben, amelyben azt is elárulják, mivel szeretnék helyettesíteni a kimagasló nézettségű műsort: filmekkel.

A Bors információi szerint amikor Friderikusz otthagyta a csatornát, az Összezárva Friderikusszal stábja már készen állt a forgatásra, három vendéggel, Geszti Péterrel, Hernádi Judittal és Csobot Adéllal is megállapodtak. Tisztában voltak vele, ha nincs műsor, bevételektől is eleshetnek, hiszen az „ottalvós” műsor stabilan hozta a jó nézettséget, ezt pedig már előre bekalkulálták a reklámfelületekbe. Így aztán az utolsó pillanatig próbálták menteni a menthetőt.

A lap úgy tudja, pótolni akarták Fridit: Jakupcsek Gabriellát és Bochkor Gábort is megkeresték ajánlatukkal, ám mindketten nemet mondtak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »