Blama – Az amerikaiak által támogatott terroristák kiszorították az amerikaiakat egy szír városból

A jelentések szerint egy féltucat főt számláló speciális amerikai egységnek kellett kivonulnia a szír határtól nem messze lévő Al-Rai városából, mert az amúgy általuk támogatott felkelők, a Szír Szabad Hadsereg milicistái kiszorították őket onnan.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A Reuters szerint az amerikai különleges egységek kulcsfontosságú adatokkal és koordinátákkal látják el a felkelőket, akik amúgy nem akkora demokrata, szabadságpártiak, mint ahogy be szokták mutatni őket. Az amerikai segítségnek köszönhetően tudták a Aszad-ellenes felkelők elfoglalni al-Rai és Azaz városát.

A Twitterre felkerült videók tanúsága szerint a felkelők, miután elfoglalták a várost, már magukon kívül senkit sem láttak szívesen a településen, így az amerikaiakat is elkergették, nem is akárhogy. Arabul üvöltöztek szitokszavakat saját szövetségeseiknek, köztük olyanokat, hogy “Le Amerikával!”, “Takarodjatok, kutyák!”.

A videókon azt is hallani, hogy egyikük elmagyarázza, hogy nem tartanak igényt amerikaiakra Szíriában, és mivel ők hitetlenek, menniük kell az országból.

RT – 888.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »