BL – Mindkét félidő hosszabbításában lőtt gólt Ronaldo

A Manchester United 2–2-es döntetlent játszott az Atalanta vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, így továbbra is vezeti az F csoportot. A vendégek mindkét egyenlítő gólját Cristiano Ronaldo szerezte, az egyiket az első, a másikat a második félidő ráadásában.

A két csapat októberi, manchesteri mérkőzésén az MU kétgólos hátrányból fordított, a győztes gólt Ronaldo szerezte a hajrában. A 36 éves portugál csatár négy forduló után öt gólnál tart a BL-ben.

A duplázó Cristiano Ronaldo a meccs után elmondta, tudták, hogy nehéz dolguk lesz az Atalanta vendégeként, de végig hittek a sikerben. „Ez egy jó eredmény számunkra. Az eleje nehéz volt, tudtuk, hogy az Atalanta letámad majd minket, fantasztikus edzőjük van, a játékosok végig tudják, hogy mit kell csinálniuk. Amikor a Juventusszal voltam itt, akkor is mindig nehéz volt az Atalanta ellen játszani. Azt gondolom, hogy elvégeztük a munkánkat, jól védekeztünk, és a végén egy kis szerencsénk is volt. Fejlődnünk kell még, össze kell szoknunk, ez pedig időbe telik, de van időnk.”

A csoport másik mérkőzésén a Villarreal 2–0-ra nert hazai pályán a Young Boys ellen.

F csoport, 4. forduló:

Atalanta (olasz) – Manchester United (angol) 2–2 (1–1)

gól: Ilicic (12.), Zapata (56.), illetve C. Ronaldo (45+1., 91.)

Hírdetés

Villarreal (spanyol) – Young Boys (svájci) 2–0 (0–0)

gól: Capoue (36.), Danjuma (89.)

Az állás:
 

1. Manchester United 7 pont (8-7)
 

2. Villarreal 7 (9-5)
 

3. Atalanta 5
 

4. Young Boys 3


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »