BL élőben: Liverpool–Real Madrid, Dortmund–Man City

BL élőben: Liverpool–Real Madrid, Dortmund–Man City

Ma este kialakul a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének mezőnye, eldől, hogy hány angol csapat követi a Chelsea-t a legjobb négy közé. Egy, kettő – vagy egy sem. A párosítás (zárójelben az első mérkőzés eredménye): Liverpool–Real Madrid (1-3), Borussia Dortmund–Manchester City (1-2).

LIVERPOOL. A két összeállítás. Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson – Milner, Fabinho, Wijnaldum – Szalah, Firmino, Mané. Három nagy hiányzója van tehát Kloppnak, a két középső védő, Virgil van Dijk és Joel Matip, valamint a csapatkapitány Jordan Henderson. Real Madrid: Courtois – Fede Valverde, Eder Militao, Nacho, F. Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio, Benzema, Vinicius Junior. Nem játszhat Dani Carvajal, Lucas Vázquez, Sergio Ramos és Varane sem. Az El Clásicón ugyanez a tizenegy kezdett, egyetlen kivétellel: Lucas Vázquez volt a csapatban, nem Asensio.

Hírdetés

DORTMUND. A két összeállítás. Borussia Dortmund: Hitz – Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro – Can, Dahoud, Bellingham – Reus, Knauff – Haaland. Thorgen Hazard nem kezd, mint ahogyan a sérült Jadon Sancho sem. Manchester City: Ederson – Walker, Ruben Dias, Stones, Zincsenko – Rodrigo, De Bruyne, Gündogan – Mahrez, Bernardo Silva, Foden. Guardiolánál csak csere Ferran Torres, Gabriel Jesus és Raheem Sterling is.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »