Biztosra menne migránsügyben egy fideszes képviselőnő – kezdődik a boszorkányüldözés

Biztosra menne migránsügyben egy fideszes képviselőnő – kezdődik a boszorkányüldözés

A VS szúrta ki, hogy a kamionjával korábban "embereket veszélyeztető" (értsd: agresszív, kamionokra támadó bevándorlóbűnözőket ártalmatlanul riogató) sofőr egyik bejegyzése alatt egy politikus is hangot mert adni véleményének, ami teljesen felháborító módon nem az, amit a hódítóimádók elvárnának.

Jeddi Árpád Levente az alábbi képet tette ki Facebook-oldalára:

Itt nyilvánított véleményt a szóban forgó fideszes politikus. Érdemes idézni a HVG-t, milyen ószövetségi dörgedelmekkel vezetik fel mindezt – és még ők beszélnek fröcsögésről:

A kép alatt egészen gyalázatos kommentek jelentek meg, bár az elmúlt hónapokban megszokottá vált, hogy a menekültekkel semmiféle kapcsolatba nem kerülő, ám azokat bőszen gyűlölő honfitársaink mindenféle emberi érzést levetkőzve fröcsögnek a közösségi oldalakon. Csakhogy ezúttal egy pártpolitikus, a Fidesz-KDNP egyik veszprémi képviselője, Stiegelmaier Józsefné is beszállt a gyűlölködésbe. Nőhöz és tapintatos konzervatív politikushoz egyaránt méltó véleményének adott hangot, mely szerint nem elég, ha féknyom található egy menekülten, de ő még hátramenetbe is kapcsolna. „Biztos, ami biztos” – tette hozzá a keresztényi szeretettel mélyen átitatott hölgy.

A zsidó lap persze máris turbófokozatba kapcsolt a sabbat ellenére (kivételek ugye mindig vannak, ha attól jobban megy a bót). Elsőként Veszprém polgármesterét akarták zaklatni, de őszinte sajnálatukra nem sikerült elérniük. Most még.

Aztán következett a Waberer’s fuvarozó cég, ahol – adatlapja szerint – Jeddi dolgozik. ("Waberer György egyébként tavalyelőtt az év üzletembere lett" – jegyzik meg, arra gondolva, egy ilyen fontos ember nem engedheti meg magának, hogy ilyen szörnyen szélsőséges alkalmazottai legyenek.) Itt sem jártak sikerrel.

Megjegyzik viszont, a talmudista üldözésbe ugyancsak belekóstoló migránsfegyelmező sofőr a jelek szerint nem tanult a leckéből, ugyanis az alábbi képet osztotta meg:

(Kuruc.info)

Korábban írtuk:

Nincs több kikerülési manőver: kirúgták az ország kedvenc kamionsofőrjét

Demcsák nem érti, hogyan lehetett ráhúzni a kormányt az ártatlan menekültekre, de a kamionos megnyugtatta: "ez egy kikerülési manőver volt"

Egy fideszes feljelentette a magyar kamionost, akinek elege lett a megszállók terrorjából

Már kezdik a bevándorlóimádók: "gyűlölet-bűncselekmény lehet a magyar kamionos tette"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »