Biztató játék és jó eredmény Minsz előtt. DAC – Nagymihály 4:1

Biztató játék és jó eredmény Minsz előtt. DAC – Nagymihály 4:1

Az első félidőben lefocizta ellenfelét a DAC és Bayo két illetve Kalmár hat perc alatt szerzett három góljával 45 perc alatt el is döntötte a mérkőzést.

Igazi örömfocit nyújtott a kilátogató 6118 szurkolónak a dunaszerdahelyi futballklub. A DAC az első félidőben minden tekintetben ellenfele fölé emelkedett és lehengerelte a nagymihályiakat.

Hírdetés

A második félidőben visszavettek a sárga-kékek, annyit játszottak csak, amennyire szükség volt. Tartalékoltak a Minsz elleni idegenbeli Európa Liga visszavágóra, ezt mutatta Bayo lecserélése is a 75. percben, és Ljubicic sem jött már ki a 2. félidőre.

Ennek ellenére a második játéktészre is jutott gól. A negyediket is magyar játékos, VIda Kristopher szerezte, majd a végén egy szép ellentámadás végén a nagymihályiak is szépítette.

Jó hangulatú, eredményes és szép játékot mutató mérkőzésen van túl a DAC, melyen a szurkolók is szokás szerint odatették magukat.

A következő mérkőzés a csütörtöki EL-visszavágó, melyre 3:1-es hazai vereséggel utazik ki a DAC. Majd következik vasárnap a Nyitra elleni stadionavató, melyre alig 350 jegyet kaptak csak a szervezőktől a DAC-szurkolók. A Körkép.sk mindenesetre ott lesz a mérkőzésen.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »