Betolakodó szí­riai arab erő­sza­kolt meg egy 16 éves német lányt Bré­má­ban

Feb­ruár ele­jén tá­madt meg egy is­me­ret­len férfi egy 16 éves lányt. Az ál­do­zat nemi erő­szak el­kö­ve­tése miatt tett fel­je­len­tést. A rend­őr­ség pár napja adott ki fény­ké­pes kö­rö­zést a szí­riai gya­nú­sí­tott ellen, akit rövid időn belül si­ke­rült is el­fogni.

Két hónapra volt szüksége a német rendőrségnek ahhoz, hogy meg tudjon nevezni egy gyanúsítottat egy február eleji nemi erőszak ügyében. A német sajtó akkor arról számolt be, hogy egy 16 éves lányt február 5-én támadott meg egy ismeretlen Brémában. A rendőrség szexuális zaklatás és nemi erőszak elkövetése miatt indított akkor eljárást ismeretlen tettes ellen. A helyszínen és a fiatal lány testén rögzített nyomok alapján a hatóságok a múlt hét közepén adtak ki fényképes körözést egy 18 éves szíriai migráns ellen.

Hírdetés

A rendőrséghez pár órán belül rengeteg bejelentés érkezett, amelyek alapján a hétvégén már kattant is a bilincs a bevándorló kezén.

A hatóságok annyit közöltek, hogy a fiatal férfi ellenkezés nélkül engedte magát őrizetbe venni, a brémai bíróságon pedig már el is rendelték az előzetes letartóztatását. Azt egyelőre nem tudni, hogy a gyanúsított tette-e beismerő vallomást, illetve arról sem adtak felvilágosítást a hatóságok, hogy a tinédzser korú lány a támadás óta milyen állapotban van.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »