Betolakodó kontinensfoglalők erőszakoltak meg egy francia lányt

Az eset a francia fővárosban történt. Az áldozat az interneten ismerkedett meg az egyik elkövetővel, akivel az Eiffel tornyánál beszéltek meg egy randit. A három támadó a 19 éves lányt megerőszakolta, majd megkötözve ott hagyta. Az észak-afrikai férfiakat elkapták, nyomozás indult ellenük.

A 19 éves áldozat az interneten ismerkedett meg az egyik elkövetővel, akiről azt hitte, egy 17 éves tunéziai fiú, akivel egyszer már találkozott Párizs külvárosában. Ezt követően megbeszéltek egy újabb randit, a lány azt hitte, hogy piknikezni fognak az Eiffel-torony közelében – írja a 888.hu az express.co.uk és a New York Post nyomán.

A találkozón három migráns támadt rá a lányra, akit először megvertek majd megerőszakoltak, végül ott hagyták a támadás helyszínén összekötözve.

A 19 éves lányt másnap a járókelők vették észre. A rendőrség nagyerőkkel kereste a Párizs külvárosában élő férfiakat, akikre azelőtt sikerült lecsapni, hogy megszökhettek volna Németországba.

Az erőszaktevőknek semmilyen személyes okmányuk nem volt, és állításukkal ellentétben algériaiak.

A három illegális bevándorló tagadja, hogy erőszak történt volna, állításuk szerint “konszenzusos felnőtt kapcsolat történt” köztük, és a lány között. Mindhármukat őrizetbe vette a rendőrség, nyomozás indult ellenük erőszak vádjával, és a hatóságok vizsgálják, pontosan mikor és hogyan kerültek Franciaországba.

888.hu/Express/New York Post


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »