Betolakodó afrikaiak erő­sza­kol­tak meg egy ma­gyar nőt Né­met­or­szág­ban

Jú­nius ele­jén kez­dő­dött meg annak a három af­ri­kai néger betolakodónak a pere, akik a gyanú sze­rint meg­erő­sza­kol­tak egy 28 éves ma­gyar nőt. A bí­ró­sá­gon el­hang­zott bru­tá­lis rész­le­tek min­den­kit sok­kol­tak. „Megrugdostak, megütöttek, a hajamnál fogva vonszoltak, majd közösültek velem” – idézte fel a rettenetes történetet a magyar nő a bíróságon.

2016. augusztus 27-én hajnalban a Mühlhausenben dolgozó magyar nő, Laura G. hazafelé sétált, amikor megtámadta egy 23 éves eritreai kontinensfoglaló . A férfi megragadta Laura kezét, és csak annyit mondott: most szexelni fogunk!

Laura ellenkezett, de a férfi ököllel az arcába csapott, amitől a fiatal nő a földre esett. A támadó ekkor lehúzta az áldozat nadrágját, de Laura a csodával határos módon kiszabadult a szorításból, és elszaladt.

Az ügyész szerint azonban nem jutott messzire, mert szerencsétlenségére két másik eritreai niggerbe botlott, akik feltartóztatták. Ezután a három nigger a kétségbeesett Laurát egy viadukt alá vonszolták, befogták a száját, hogy ne tudjon sikítani, majd a legbrutálisabb módon megerőszakolták.

A 22, 23 és 29 éves nigger véglényeket már másnap elfogták, közülük kettőt előzetes letartóztatásba helyeztek.

Hétfőn tartották a második tárgyalási napot, ahol mind az áldozat, mind pedig a vádlottak szóhoz jutottak. Laura azt vallotta, hogy felismeri mind a három niggert, akik mindannyian megerőszakolták, ráadásul kettesével, és egymás után háromszor.

Mint kiderült, támadói még Laura telefonját is elvették, hogy ne tudjon segítséget hívni, és az egyik elkövető a mobillal lefilmezte az aktust.

A harmadrendű vádlott beismerte, hogy egyszer valóban közösült a nővel, ám állítólag abban mindketten benne voltak, erőszakról nem lehet beszélni. A 23 éves férfi azt is elismerte, hogy ott volt két másik ember is, de ők 10 méteres távolságból figyelték a történteket, ráadásul nem a bíróság előtt álló két férfi volt akkor a helyszínen. A szóban forgó két nigger azt vallotta, hogy ők a bűncselekmény idején már a lakásukban aludtak.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »