Betegség miatt elhalasztja Európa-turnéját Ozzy Osbourne

Bár eredetileg úgy tűnt, hogy Ozzy Osbourne influenzája miatt csak az európai búcsúturné első négy állomását kell későbbre tolni, orvosai tanácsára a teljes koncertkörutat későbbre halasztja a legendás rockénekes.

A doktorok a napokban újabb vizsgálatot végeztek a frontemberen, akinél súlyos felső légúti fertőzést állapítottak meg, ami könnyen tüdőgyulladást okozhat, amennyiben a zenész a turnézással járó fokozott fizikai igénybevételnek teszi ki magát, ráadásul a télies európai idő sem tenne most jót az egészségének.

Hírdetés

„Teljesen le vagyok sújtva, hogy későbbre kell halasztani a turné európai szakaszát. Úgy tűnik, bármi, amihez október óta hozzányúlok, sz.rrá megy: először a bakteriális fertőzés a hüvelykujjamban, aztán az influenza, most meg a hörghurut. Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóimtól, akik olyan hűségesek voltak az évek során, a bandámtól és a Judas Priesttől is, amiért cserben hagytam őket. Azt viszont megígérhetem, hogy a Judas Priesttel közös turnét be végig fogjuk csinálni, jelenleg is folyik a dátumok átszervezése, szeptemberi kezdéssel. Még egyszer bocsánatot kérek mindenkitől. Isten áldjon benneteket, szeretek mindenkit: Ozzy” – írta közleményében Ozzy Osbourne.

A turné európai része eredetileg ma, január 30-án kezdődött volna, az eredeti dátumokra megváltott jegyek érvényesek lesznek az új időpontokra is. Az koncertkörút ausztráliai szakaszát jelen állás szerint nem érinti a halasztás, az március 9-én rajtol, május végétől pedig Észak-Amerikában folytatódik, a tengerentúlon a thrash metal-legenda, a Megadeth is csatlakozik Ozzyékhoz.

MHO


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »